2024
Veronika Miller

Negatieve getallen in rood opmaken in Google Spreadsheets

Wanneer u met getallen in Google Spreadsheets werkt, moet u vaak negatieve getallen opmaken om ze te laten opvallen. De negatieve getallen zijn standaard in het zwart en worden geleverd met het minteken. U kunt ze in rood of tussen haakjes opmaken, zodat u ze later gemakkelijk kunt terugvinden.

2024
Veronika Miller

Een opmerking invoegen of verwijderen in Google Spreadsheets

U kunt vaak opmerkingen bij de inhoud in Google Spreadsheets invoegen of verwijderen. Zie hieronder voor details:

2024
Veronika Miller

Zoeken naar gratis te gebruiken afbeeldingen of video

Er zijn verschillende gebruiksrechten voor de afbeeldingen van uw Google-zoekopdracht, sommige zijn gratis en andere niet. Zie hieronder de stappen om te zoeken naar afbeeldingen of video die gratis te gebruiken zijn.

2024
Veronika Miller

Hoe PDF naar Word-bestand converteren zonder software

Als u met PDF-bestanden hebt gewerkt, weet u misschien dat u beperkte capaciteit hebt om het document te wijzigen. Als je de professionele versie hebt, kun je er enkele wijzigen, maar je moet de licentie kopen. Het lijkt erg moeilijk om een ​​PDF-bestand naar een Word-document te converteren zonder software, gelukkig kunnen we het converteren met Google Drive.

2024
Veronika Miller

Hoe ongewenste PDF-pagina's te verwijderen zonder software

Als het PDF-document extra pagina's heeft die u niet wilt behouden en als u de professionele versie heeft, is dat heel eenvoudig. De meeste gebruikers hebben echter geen professionele PDF-software, hoe kunt u deze verwijderen? Raadpleeg de onderstaande stappen om de extra pagina's met Google Chrome te verwijderen.

2024
Veronika Miller

Hoe de zwarte vorm te verwijderen bij het openen van een nieuw tabblad in Google Chrome

Wanneer u tabbladen opent of sluit in Google Chrome, kunt u een zwarte tint op de achtergrond zeggen. Als u het wilt verwijderen, zie hieronder voor details.

2024
Veronika Miller

Extensie toevoegen aan of verwijderen uit Google Chrome

Tal van extensies zullen u helpen uw werk snel af te ronden. Mogelijk moet u er een aantal betalen, maar er zijn ook veel gratis extensies die u kunt gebruiken. Zie hieronder voor details om een ​​extensie toe te voegen.

2024
Veronika Miller

Hoe u kopteksten en voetteksten kunt toevoegen of verwijderen bij het afdrukken van Google-zoekpagina's

Wanneer u Google Zoeken gebruikt, moet u de resultatenpagina mogelijk vaak afdrukken nadat u de resultaten heeft ontvangen. In de kop- en voettekst vindt u de tijd, zoekterm en de URL van de pagina. U kunt ze toevoegen of verwijderen wanneer u afdrukt. Zie hieronder voor details:

2024
Veronika Miller

Een bladwijzer toevoegen, bewerken of verwijderen in Google Chrome

Als de bladwijzerbalk in uw Google Chrome wordt weergegeven, kunt u elke site die u bezoekt toevoegen, bewerken of verwijderen. Zie hieronder voor details:

2024
Veronika Miller

Bladwijzerbalk weergeven of verbergen in Google Chrome

U kunt snel toegang krijgen tot de websites die u hebt geboekt in de bladwijzerbalk. Als u vaak een site bezoekt, moet u de link boeken en de bladwijzerbalk weergeven. Zie hieronder voor details:

2024
Veronika Miller

Hoe de geschiedenis automatisch te wissen in Google Chrome

Wanneer u op een gedeelde computer werkt en u niet wilt dat andere mensen de websites kennen die u hebt bezocht, kunt u de geschiedenis handmatig wissen of de geschiedenis automatisch wissen wanneer u Google Chrome sluit. Zie hieronder hoe u de geschiedenis wist wanneer u de browser sluit.

2024
Veronika Miller

Geschiedenis wissen in Google Chrome

Bij het bezoeken van een website slaat Google Chrome automatisch uw browsegeschiedenis en cookies op om de prestaties van het surfen op internet te optimaliseren. Zie hieronder om de geschiedenis in Google Chrome te wissen.

2024
Veronika Miller

Lettergrootte wijzigen in Google Chrome

Als je de standaard lettergrootte in Google Chrome niet leuk vindt, kun je met de onderstaande stappen naar een andere grootte veranderen:

2024
Veronika Miller

Hoe u Google Chrome kunt stoppen als uw standaardbrowser

Als u Google Chrome als uw standaardbrowser heeft ingesteld en u wilt dit stoppen en een andere browser als uw standaardbrowser wijzigen, volgt u de onderstaande stappen:

2024
Veronika Miller

Google Chrome instellen als uw standaardbrowser

Wanneer u een browser gebruikt, zullen bijna alle browsers, inclusief Google Chrome, Internet Explorer of FireFox, u vragen om uw standaardbrowser in te stellen. Wanneer u op 'Ja' klikt, wordt de browser daarna uw standaardbrowser. Als je dit gesprek echter hebt gemist, en je wilt één browser, zoals Google Chrome, instellen als je standaardbrowser, volg dan de onderstaande stappen:

2024
Veronika Miller

Hoe u Google als standaardzoekmachine kunt maken

Als Google Zoeken de zoekmachine is die u leuk vindt, kunt u deze als uw standaardengine maken, wat u aanzienlijk tijd zal besparen. Zie de onderstaande stappen:

2024
Veronika Miller

Hoe u van Google uw startpagina kunt maken in Google Chrome

U kunt elke keer dat u uw browser opent snel naar Google gaan door van Google uw startpagina te maken. Zie de onderstaande stappen:

2024
Veronika Miller

Google Geavanceerd zoeken gebruiken

Wanneer u de zoekterm typt in het zoekvak van Google, levert dat veel resultaten op die verband houden met de term. Om het zoekitem snel te vinden, kunt u de geavanceerde zoekoptie gebruiken met de onderstaande stappen:

2024
Veronika Miller

Inhoud voor volwassenen filteren bij gebruik van Google Zoeken

SafeSearch kan u helpen ongepaste of expliciete afbeeldingen uit uw Google-zoekresultaten te blokkeren. Het SafeSearch-filter is niet 100% nauwkeurig, maar het helpt u de meest gewelddadige inhoud en inhoud voor volwassenen te vermijden.

2024
Veronika Miller

Hoe u de taal in Google-producten kunt wijzigen

Wanneer u een zoekterm typt in het zoekvak van Google, worden standaard de meest relevante resultaten weergegeven in de taal die u invoert. Volg de onderstaande stappen om de taal in de Google-producten te wijzigen.