2024
Veronika Miller

Afbeeldingsrand toevoegen met Snagit 2020

Snagit is software voor het vastleggen van schermen waarmee video's en afbeeldingen worden vastgelegd. Als je de software Snagit 2019 hebt, kun je eenvoudig een rand aan de afbeelding toevoegen.

2024
Veronika Miller

Hoe maak je een panoramische foto met Snagit

Soms moet u voor een speciaal doel een panoramafoto maken. De Snagit Capture is een van de tools die je hiervoor kunt gebruiken. Zie de onderstaande stappen:

2024
Veronika Miller

Hoe OneClick Capture te tonen of te verbergen met Snagit 2020

Het 'OneClick Capture-venster' in Snagit is het kleine verborgen venster dat verschijnt wanneer u de muisaanwijzer erop houdt. Afhankelijk van je voorkeur kun je hem op de bovenkant of ergens aan de zijkant plaatsen.

2024
Veronika Miller

Lange pagina's vastleggen met Snagit

Als een webpagina of een bestand meer dan één scherm heeft en u wilt het geheel als één afbeelding vastleggen, dan kunt u dat gemakkelijk krijgen met de Snagit Capture-software met de volgende stappen:

2024
Veronika Miller

Hoe het hele scherm vast te leggen met Snagit

De Snagit is zeer eenvoudig en handig om het scherm in elk formaat vast te leggen. Als de Snagit-opname nieuw voor u is, kunt u in de war raken omdat de software automatisch een grootte selecteert.

2024
Veronika Miller

3 beste manieren om een ​​screenshot te maken

Een schermafbeelding is een momentopname van alles op uw computerscherm, zoals het bureaublad of een webpagina. Wanneer u met uw computer werkt, moet u vaak een screenshot maken om de communicatie efficiënter te maken. Hieronder volgen de 3 handigste en handigste tools om een ​​screenshot te maken.

2024
Veronika Miller

Een afbeelding vervagen met Snagit

Snagit is een van de beste opnamesoftware die we kunnen gebruiken om video's of afbeeldingen vast te leggen. Nadat u een afbeelding hebt gekregen, kunt u sommige delen vervagen om de gevoelige informatie te bedekken of om de belangrijke delen te benadrukken. Raadpleeg de onderstaande stappen om te controleren hoe u een afbeelding vervaagt:

2024
Veronika Miller

Afbeeldingsrand toevoegen met Snagit

Snagit is software voor het vastleggen van schermen waarmee video's en afbeeldingen worden vastgelegd. U kunt desgewenst de rand aan de afbeeldingen toevoegen. Zie hieronder voor details:

2024
Veronika Miller

Waarom het touchpad van de laptop niet werkt?

Het gebeurde dat het touchpad op mijn laptop het wel doet, en er brandt een oranje lampje. Wat is het probleem?

2024
Veronika Miller

Wat is de beste screenshot-tool?

Er zijn een aantal screenshot-tools die u kunt gebruiken. Sommige zijn gratis en sommige moet je kopen. Wanneer de vraag komt wat de beste screenshot-tool is, zijn er veel verschillende antwoorden. Snagit, een software voor het vastleggen van schermen, is echter tot nu toe de beste, zelfs als u een klein bedrag moet betalen om te kopen. Het gemak na uw aankoop zal de moeite waard zijn om andere gratis tools te vergelijken, en hier zijn de 10 functies waardoor de software opvalt.

2024
Veronika Miller

Een afbeelding vervagen met Snagit 2019

Snagit is software voor het vastleggen van schermen die video en afbeeldingen vastlegt. Als je de software Snagit hebt, kun je een afbeelding gemakkelijk vervagen. Volg de onderstaande stappen om een ​​afbeelding te vervagen.

2024
Veronika Miller

Afbeeldingsrand toevoegen met Snagit 2019

Snagit is software voor het vastleggen van schermen die video en afbeeldingen vastlegt. Als je Snagit 2019 hebt, volg dan de onderstaande stappen om de afbeelding een rand toe te voegen.